Gheruțele din silicon moale sunt soluția perfectă pentru toate grijile pe care le aveai din pricina zgârieturilor produse de pisicuța sau motănelul tău. Acestea se aplică ușor, sunt sigure și comode. Materialele folosite la fabricarea gheruțelor din silicon și a adezivului sunt testate și certificate pentru a fi folosite pe animale. Căpăcelele se potrivesc perfect pe gheruță și astfel nu deranjează deloc animalul tău de companie, acesta obișnuindu-se repede cu noul său look.

Mod de aplicare în patru pași simpli:

Cu ajutorul adezivului din pachet, gheruțele din silicon moale se pot aplica în patru pași simpli:

 1. Pasul 1

  Scurtează-i vârful unghiilor. 

  Cu siguranță ai mai făcut asta până acum. Ia o forfecuță sau unghieră și scurtează-i pisicuței sau motănelului vârful gheruțelor. Dacă ai facut asta recent, poți să sari peste pasul acesta.

  Vârful unghiilor trebuie tăiat pentru a asigura o priză mai bună a adezivului și o atașare mai solidă a capacelor protectoare din silicon.

 2. Pasul 2

  Aplică adezivul în capace.

  Introdu două picături de adeziv cu ajutorul aplicatorului în căpăcelul de silicon, până la circa o treime din volumul căpăcelului din silicon.

  Strânge puțin căpăcelul astfel încât adezivul să se distribuie uniform pe toată suprafața acestuia.

  Nu folosi prea mult adeziv. Acesta se va usca mai greu și va fi mai puțin rezistent.

 3. Pasul 3

  Aplici capacul din silicon pe gheruță.

  Apasă ușor pe lăbuță ca să îi scoți gheruța aplicând căpăcelul din silicon pe ea.

  Căpăcelul din silicon trebuie să fie aplicat numai pe unghie. Adezivul nu trebuie să atingă învelișul de piele al unghiei pentru că felina să își poată retrage ghearele și să se simtă comod cu noile ei gheruțe.

 4. Pasul 4

  Mai ține-o 5 minute în brațe.

  Înainte să te apuci să faci poze și să postezi peste tot cu #Gherute, mai ține-o pe felină câteva minute în brațe pentru a nu se apuca să tragă imediat de gheruțe și să le smulgă înainte de a se întări adezivul.

Video demonstrativ

Marimile XS, S, M, L.

pentru pisici mici și motani mari

480Gheruțe aplicate
30Stăpâni fericiți
4Pisici adoptate
Experiențe

Ce spun clienții noștri

gheare pisici din silicon

"Mărimea M se potrivesc perfect la un motan British Shorthair ~5kg. Au un aspect discret și țin mai bine de 3 săptămâni. Se simt plăcut la atingere în contrast cu zgârieturile constante care le producea fără gheruțele de silicon."

căpăcele gheare pisică

Capacelele violet cu sclipici sunt mai frumoase in realitate decat in poze. Au o culoare mai inchisa. Livrarea a fost f rapida iar in colet am gasit si o surpriza placuta. Recomand sellerul. Pro: - culoare faina - pisica chiar nu mai poate zgaria cu ele puse, si acum e placut cand ma "framanta" - clar canapeaua e protejata - arata frumos montate - se lipesc foarte rapid pe gheare si rezista chiar daca pisica trage de ele sa le scoata - lipiciul nu adera la siliconul capacului, doar pe gheara deci poti umple toate capacele inainte si apoi sa le montezi pe gheara. - lipite cum trebuie, doar pe gheara, pisica isi poate retracta gherutele. - rezista lipite cam 3-4 saptamani - in 2 zile pisica s-a obisnuit cu ele Con: - se aud. Pisica nu mai e silentioasa si acum o aud cand merge pe parchet si gresie. E foarte deranjant. - pentru ca pisica mea face urat cand ii tai gherutele a fost o lupta sa ii montez protectiile (asta tine de pisica nu de produs) - greu de dat jos in caz ca vrei sa i le schimbi mai devreme sau pisica nu le suporta. Atentie la marime. Am luat M dar pentru pisica mea de 4 kg erau potrivite S. Le-am scurtat in partea de sus ca sa i le montez.

capace unghii pisici

Foarte utile (nu poate zgâria cu ele), pisoiul a încercat să le dea jos cu dinții după prima aplicare, dar nu l-am lăsat. Într-un final s-a obișnuit cu ele. I-am tăiat gheruțele cu câteva zile înainte să îi aplic tipsurile pentru că gheruțele se exfoliază și aș fi riscat să îi cadă mai repede dacă le tăiam imediat înainte. I-au mai căzut din ele în primele săptămâni (i le-am lipit la loc), dar deja pot spune că a trecut mai bine de o lună jumătate și încă mai are gheruțe aplicate. Pisoiul meu are și un spațiu de ascuțit gheruțe, iar pe acestea le-a tocat puțin, după cum se vede în poza de mai jos, dar au rezistat foarte bine pentru cât timp le-a purtat. Sper să vă ajute review-ul meu. Recomand!

"Sunt bune nu mai au cum să strice mobila"

Frînculescu Melisa Review de pe eMAG