Gheruțele din silicon moale sunt soluția perfectă pentru toate grijile pe care le aveai din pricina zgârieturilor produse de pisicuța sau motănelul tău. Acestea se aplică ușor, sunt sigure și comode. Materialele folosite la fabricarea gheruțelor din silicon și a adezivului sunt testate și certificate pentru a fi folosite pe animale. Căpăcelele se potrivesc perfect pe gheruță și astfel nu deranjează deloc animalul tău de companie, acesta obișnuindu-se repede cu noul său look.

Mod de aplicare în patru pași simpli:

Cu ajutorul adezivului din pachet, gheruțele din silicon moale se pot aplica în patru pași simpli:

 1. Pasul 1

  Scurtează-i vârful unghiilor. 

  Cu siguranță ai mai făcut asta până acum. Ia o forfecuță sau unghieră și scurtează-i pisicuței sau motănelului vârful gheruțelor. Dacă ai facut asta recent, poți să sari peste pasul acesta.

  Vârful unghiilor trebuie tăiat pentru a asigura o priză mai bună a adezivului și o atașare mai solidă a capacelor protectoare din silicon.

 2. Pasul 2

  Aplică adezivul în capace.

  Introdu două picături de adeziv cu ajutorul aplicatorului în căpăcelul de silicon, până la circa o treime din volumul căpăcelului din silicon.

  Strânge puțin căpăcelul astfel încât adezivul să se distribuie uniform pe toată suprafața acestuia.

  Nu folosi prea mult adeziv. Acesta se va usca mai greu și va fi mai puțin rezistent.

 3. Pasul 3

  Aplici capacul din silicon pe gheruță.

  Apasă ușor pe lăbuță ca să îi scoți gheruța aplicând căpăcelul din silicon pe ea.

  Căpăcelul din silicon trebuie să fie aplicat numai pe unghie. Adezivul nu trebuie să atingă învelișul de piele al unghiei pentru că felina să își poată retrage ghearele și să se simtă comod cu noile ei gheruțe.

 4. Pasul 4

  Mai ține-o 5 minute în brațe.

  Înainte să te apuci să faci poze și să postezi peste tot cu #Gherute, mai ține-o pe felină câteva minute în brațe pentru a nu se apuca să tragă imediat de gheruțe și să le smulgă înainte de a se întări adezivul.

Video demonstrativ

Marimile XS, S, M, L.

pentru pisici mici și motani mari

480Gheruțe aplicate
30Stăpâni fericiți
4Pisici adoptate
Experiențe

Ce spun clienții noștri

"Sunt bune nu mai au cum să strice mobila"

Frînculescu Melisa Review de pe eMAG

"Sunt multumita de acest produs. Am aplicat capacelele conform instructiunilor oferite in pachet. Acestea au stat mai bine de 3 saptamani fara sa pice. Adezivul este rezistent. Am comandat marimea M pentru picica mea de dimensiunea unui raton mic, mi se par o idee maricele, data viitoare o sa incerc S."

"Foarte eficiente împotriva zgârieturilor pe canapea"

"Se aplica destul de ușor, după insistentele încercări de a le scoate, s-a obișnuit. Dupa o zi de utilizare nu a căzut nici una)"

Milena Negru Review de pe eMAG