Gheruțele din silicon moale sunt soluția perfectă pentru toate grijile pe care le aveai din pricina zgârieturilor produse de pisicuța sau motănelul tău. Acestea se aplică ușor, sunt sigure și comode. Materialele folosite la fabricarea gheruțelor din silicon și a adezivului sunt testate și certificate pentru a fi folosite pe animale. Căpăcelele se potrivesc perfect pe gheruță și astfel nu deranjează deloc animalul tău de companie, acesta obișnuindu-se repede cu noul său look.

Mod de aplicare în patru pași simpli:

Cu ajutorul adezivului din pachet, gheruțele din silicon moale se pot aplica în patru pași simpli:

 1. Pasul 1

  Scurtează-i vârful unghiilor. 

  Cu siguranță ai mai făcut asta până acum. Ia o forfecuță sau unghieră și scurtează-i pisicuței sau motănelului vârful gheruțelor. Dacă ai facut asta recent, poți să sari peste pasul acesta.

  Vârful unghiilor trebuie tăiat pentru a asigura o priză mai bună a adezivului și o atașare mai solidă a capacelor protectoare din silicon.

 2. Pasul 2

  Aplică adezivul în capace.

  Introdu două picături de adeziv cu ajutorul aplicatorului în căpăcelul de silicon, până la circa o treime din volumul căpăcelului din silicon.

  Strânge puțin căpăcelul astfel încât adezivul să se distribuie uniform pe toată suprafața acestuia.

  Nu folosi prea mult adeziv. Acesta se va usca mai greu și va fi mai puțin rezistent.

 3. Pasul 3

  Aplici capacul din silicon pe gheruță.

  Apasă ușor pe lăbuță ca să îi scoți gheruța aplicând căpăcelul din silicon pe ea.

  Căpăcelul din silicon trebuie să fie aplicat numai pe unghie. Adezivul nu trebuie să atingă învelișul de piele al unghiei pentru că felina să își poată retrage ghearele și să se simtă comod cu noile ei gheruțe.

 4. Pasul 4

  Mai ține-o 5 minute în brațe.

  Înainte să te apuci să faci poze și să postezi peste tot cu #Gherute, mai ține-o pe felină câteva minute în brațe pentru a nu se apuca să tragă imediat de gheruțe și să le smulgă înainte de a se întări adezivul.

Video demonstrativ

Marimile XS, S, M, L.

pentru pisici mici și motani mari

480Gheruțe aplicate
30Stăpâni fericiți
4Pisici adoptate
Experiențe

Ce spun clienții noștri

Am fost foarte tristă când a trebuit să mă mut din oraș fără Mișu. Proprietara apartamentului nu voia să mă primească cu motanul. După ce am aflat și i-am prezentat gheruțele din silicon, a acceptat. Acum sunt fericită că îl am pe Mișu cu mine!

Ramona - Cluj-Napoca

Fetița noastră adoră să se joace cu pisica. Chiar dacă obișnuiam să ii scurtăm ungiile pisicii, mereu reușea cumva să o zgârie. Acum cu noile gheruțele, nu le mai duc grija!

Mirela - Brasov

Când plecăm câteva zile de acasă cu toată familia, o ducem pe Zora la bunica unde acum este primită cu drag pentru că are unghii din silicon și nu îl mai zgârie pe Tomiță, motanul bunicii. Mulțumim gherute.ro!

Sergiu - Bucuresti

Paul și-a dorit mult o pisică dar nu am îndrăznit să îi luăm una pentru că știam ce stricăciuni poate face prin casă. Paul a descoperit singur soluția și l-am adoptat pe Neghiniță! Acum ne bucurăm cu toții, face parte din familie și se simte foarte bine cu gheruțele.

Paul - Constanta